POP

POP
37:-

Published on November 12, 2010 by

Address:
Hammarbacken 14
Zip / City:
18235 Danderyd
State:
Danderyd
Volym:
20 ml
Årgång:
2002
Procent:
12,5%

Description

Kylfrys med  glashyllor för enklare rengöring samt två grönsakslådor. Många praktiska dörrfack Frysen har två fryslådor, en hylla med lucka samt en praktisk infrysningsbricka. Överskåp finns som tillbehör  Dörrarna är omhängningsbara. Energiklass A

Kalla produkter för alla behov

Oavsett om du bor på en stor gård eller i en liten etta kan du välja ett svenskt varumärke när det gäller kylprodukter för köket. Cylinda kyl, kyl/sval, frys och kyl/frys finns i flera storlekar och utföranden, som passar i alla kök. Både kylsystem och isolering innehåller naturgaser, som varken påverkar ozonskiktet eller växthuseffekten. Dörrinredningarna är tillverkade av stark och slagtålig plast och många skåp har glashyllor. De flesta Cylindaskåpen har inbyggd dammskyddad kondensor samt dubbla kompressorer i kyl/frysarna.

Naturgaser i alla hushållsskåp
Både kylsystem och isolering innehåller naturgaser, som varken påverkar ozonskiktet eller växthuseffekten.

Smarta, flexibla och starka inredningar
Dörrinredningarna är tillverkade av stark och slagtålig plast och många skåp har glashyllor. Dessa minskar risken för att något skall välta och är lätta att hålla rena om olyckan skulle vara. Många modeller har också flaskhylla samt infrysningsbricka som spar utrymme. Kyl/svalarna med dubbla dörrar har en spärr som förhindrar att någon av dörrarna oavsiktligt öppnas genom det övertryck som bildas om man litet hastigt stänger den andra dörren.

Självstängande dörrar
Det är lätt hänt att dörren inte stänger till ordentligt när man “puffar” till den och det kan betyda både förstörd mat och högre energiförbrukning. På Cylinda finns därför en konstruktion som automatiskt drar till dörren den sista biten.

Praktiska slitstarka trådkorgar eller plastbackar i frysarna
Cylinda frysar innehåller antingen trådkorgar eller plastbackar, beroende på vilken modell väljer. Båda är praktiska, slitstarka och lättarbetade.

Enkelt att frosta av
Frysarna är mycket lätta att frosta av – bara att fälla ut denna avfrostningspip och ställa ett kärl under som samlar upp vattnet.

Isbricka
I många kyl/frysar finns en stor och rejäl isbricka placerad mellan kyl-och frysdel. I den stora brickan finns två separata löstagbara mindre brickor med iskuber.

 

Property Location

Loading...